Obvestilo o preklicu volitev in delovanju infotočke KIŠD v prazničnem času

Spoštovani člani in članice, dragi prijatelji in simpatizerji kluba!

V mojem imenu in v imenu Kluba izolskih dijakov in študentov bi vam rad zaželel mirne, tople in vesele božično novoletne praznike. Vzamite si čas zase, družino in prijatelje. Skrb za sočloveka je v naši naravi, a življenjski tempo nam onemogoča, da s svojimi najdražjimi in najbližjimi preživimo svoj čas, zato so takšni prazniki pravi čas za to.

Vsakemu od vas pa želim v novem letu obilo uspeha, osebnega zadovoljstva, sreče in zdravja.

Hkrati bi vas rad obvestil, da preklicujem volitve v organe kluba, ki so bile sklicane za 28.12. Odločitvi sta botrovali dve zadevi. Prva je bila ta, da sem tehtno premislil in odločil, da 28.12. ni najboljši datum za volitve, čeprav sem sprva razmišljal drugače.
Za mnenje sem vprašal še nekatere aktualne člane Upravnega odbora KIŠD, ki so se z idejo o preklicu strinjali in me pri tem podpirajo. Druga zadeva je dopis, ki sem ga prejel s strani članov KIŠD, ki so oporekali sklicu in sami predlagali, da se volitve premestijo na poznejše obdobje.

Ker sam zagovarjam inkluzivnost študentov in dijakov ter demokratično delovanje znotraj kluba, nisem imel težke naloge. Klub so študenti in dijaki, zaradi tega spoštujem njihovo mnenje in preklicujem volitve v organe kluba, ki sem jih sklical in bi se po prvotnem razpisu morale izvesti 28.12. O naslednjem sklicu volitev boste pravočasno obveščeni.

Poleg tega vas še obveščamo, da bo infotočka do 8.1.2018 zaprta zaradi dopustov.

Hvala za razumevanje. Vse dobro, Blaž Slavec, predsednik KIŠD

admin

admin

Top