Festival Sea Star v Umagu

Še dober mesec dni do festivala, ki uradno začenja poletje!

Čez dober mesec se začenja nova Sea Star avantura, ki bo tudi uradno naznanila začetek poletne festivalske sezone.

Ob štirih vstopnicah je peta ZASTONJ!

Kupi 4, zgrabi 5 ali po domače kar 4+1, je najuspešnejša akcija festival EXIT, ki jo z današnjim dnem lahko izkoristijo vsi oboževalci festival Sea Star v Umagu. Z enostavno matematiko, kjer je 4=5, olajšamo tvoji družbi prihod na festival. Prijatelji, ki bodo kupili 4 festivalske vstopnice ali rezervirali štiri nastanitvene pekate, prejmejo 5 vstopnico in nastanitveni paket kot darilo!

EXIT akcijo 4+1 izvaja vsako leto in to samo iz razloga, da bi domačemu in regionalnemu občinstvu vedno omogočil dostop do zabave in svetovnih imen. Ta ideja je letos tudi v ozadju obmorske festivalske različice v Umagu. Ob tem, ko festival s to ponudbo naredi festival še bolj dostopen, pa se s tem širi tudi povezanost regije, rojevajo se nova prijateljstva,” je izjavil Dušan Kovačević, ustanovitelj festival Exit in Sea Star.

Celotna ponudba je dostopna na spletni strani kompasyoung.si ter na uradni festivalski spletni strani seastarfestival.com.
Festivalske vstopnice so dostopne po ceni 39 eur, kar vključuje kar 40% popust. Število vstopnic v paketu 4+1 je omejeno!

Druga izvedba festivala Sea Star se bo letos v laguni Stella Maris zgodila med 24. in 27. majem, nastopile pa bodo številne svetovne zvezde. Na seznamu nastopajočih so tako Paul van Dyk, Robin Schulz, Dimitri Vegas & Like Mike. Prihaja sloviti stadionski pop duo Hurts, francoski electro rock duo Ofenbach, prefinjeni londonski house Disciples, hitotvorca Filatov & Karas ter energična didžejka MATTN. Techno žanr bo okitil sobotno dogajanje, saj bodo v Nautilus Areni nastopili Luke Slater, François X, Tommy Four Seven, DJ Jock, Ian F in Ivan Komlinović. Ob bok elektro žanrom pa letos še regionalna hip hop scena – Tram 11Edo Maajka, Sajsi MC, Krešo Bengalka, Dječaci, Detour in Boris Štok.

Vstopnice so dostopne v vseh Kompasovih prodajalnah po Sloveniji ter na spletu kompasyoung.si.

Tags: , ,

admin

admin

Top