Natečaj za najboljši slogan

Mladinski svet Slovenije (MSS), krovno združenje nacionalnih mladinskih organizacij, v sklopu kampanje Partycipiraj razpisuje natečaj za najboljši slogan na temo spodbujanja aktivnega državljanstva in politične participacije. Slogan bo natisnjen na majice Mladinskega sveta Slovenije, zmagovalec pa bo dobil bogato nagrado!

Mladinski svet Slovenije išče najboljši slogan, ki bo spodbujal mlade k udeležbi na prihajajočih državnozborskih volitvah v Republiki Sloveniji in izpostavljal probleme s katerimi se soočajo mladi. Najboljši slogan, ki ga bo izbrala strokovna komisija Mladinskega sveta Slovenije izmed prispelih sloganov, bo natisnjen na majice, ki jih bo Mladinski svet Slovenije uporabil za motiviranje mladih k politični participaciji in aktivnemu državljanstvu. Sprejemamo slogane v obliki besedila ali grafične podobe, primerne za tisk na majico.

Partycipiraj je osrednja kampanja Mladinskega sveta Slovenije v času volilne kampanje za Volitve v Državni Zbor RS 2018. Kampanja Partycipiraj se osredotoča na spodbujanje mladih k politični participaciji in na politične stranke, z opozarjanjem na problematike mladih.

Zmagovalec natečaja bo za nagrado za najboljši slogan prejel deset vstopnic za vstop v WOOP! Trampolin park Ljubljana na Leskoškovi cesti 3 v Ljubljani.

Predloge za najboljši slogan kampanje Partycipiraj nam pošljete najkasneje do četrtka, 3. maja 2018, na elektronski naslov partyicipiraj@mss.si .

Za vprašanja ali pojasnila v zvezi  z natečajem nas kontaktirajte na partyicipiraj@mss.si.

Partycipiraj že s svojim sloganom!

Vir: MSS

Tags: , ,

admin

admin

Top