Poletna šola za dijake: Več kot 360 priložnosti, ki čakajo nate

Dijaki in dijakinje, če še ne veste, kaj bi študirali, je Poletna šola Kariernih centrov Univerze v Ljubljani odlična priložnost, da se bolje spoznate, obiščete fakultete in akademije Univerze v Ljubljani in vidite, kaj s pridobljeno izobrazbo in poklicem lahko počneš po koncu študija.

Poletna šola je izbirnega tipa, tako da si lahko izbereš delavnice in obiščeš fakultete/akademije ali podjetja oziroma organizacije, ki so ti zanimivi. Prijaviš se torej na posamezno delavnico ali obisk in ne na celotno poletno šolo.
Poletna šola je tematsko sestavljena iz treh sklopov:

Kam & kako      

Vsak dan poletne šole se lahko dopoldne udeležite delavnic, s katerimi boste pridobili vpogled v svoje interese, osebnostne lastnosti in kompetence ter slišali vse o možnostih študijske izmenjave in informacijah o vpisnem postopku.
več informacij o delavnicah >>

Faksi v praksi    

Faksi niso le predavanja in vaje, temveč skrivajo še marsikaj, kot je delo v laboratoriju, praktične vaje, timsko delo in sodelovanje pri študentskih dejavnostih. Kakšni so »faksi v praksi«, boste raziskovali na obisku fakultet in akademij, kjer boste spoznali še, kakšne kompetence boste pridobili skozi študij, katera področja se odpirajo v prihodnje, kako so zaposljivi njihovi diplomanti in kako se študijski programi med seboj prepletajo.

Znanje v praksi    

Preverite, kako lahko svoje znanje, ki ga boste pridobili na univerzi, uresničite v poklicu! Kaj lahko vse počnete z eno izobrazbo? Katere vse izobrazbe lahko vodijo do enakega poklica? Preko pogovora in praktičnega prikaza dela v uveljavljenih podjetjih in institucijah bo vaša odločitev za študij še lažja.

Individualna svetovanja

Celotno trajanje poletne šole bodo na voljo tudi karierni svetovalci za individualne posvete, na katerih jih lahko vprašaš še bolj podrobno glede izbire študija. Zanje je potrebna predhodna prijava na poletnasolakc@uni-lj.si.

KONTAKT ZA VEČ INFORMACIJ:
Če te zanima Poletna šola za dijake in imaš kakšno vprašanje, nam lahko pišeš na poletnasolakc@uni-lj.si  ali pokličeš 01 2418 698 (Sabina Mikuletič Zalaznik, karierna svetovalka).
INFO in PRIJAVA: KcULJ

admin

admin

Top