Človekove pravice: Pravice beguncev

Spletni tečaj

refugee-1226610_960_720

Leta 2016 je Amnesty International zagnal spletni tečaj Človekove pravice: Pravice beguncev, ki ga je opravilo približno 89 000 ljudi po celem svetu! Mednarodno gibanje je zaradi velike uspešnosti in ponovnega povpraševanja ponovno zagnalo spletno usposabljanje s posodobljenimi vsebinami, ki bo na voljo od 20. junija 2018 do 20. januarja 2019. Prijavijo se lahko vsi, število mest je namreč neomejeno.

Tečaj je na voljo v angleščini, španščini ali francoščini, edini pogoj za dostop je delujoča spletna povezava. Med opravljanjem tečaja boste morali kritično razmišljati in sodelovati z drugimi udeleženci tečaja. Namen tečaja je, da so udeleženci po uspešnem zaključku opolnomočeni za ustvarjanje sprememb!

Vsi, ki uspešno opravijo tečaj, boste opremljeni z znanjem in veščinami za ščitenje pravic beguncev. Tečaj vključuje uvod v pravice beguncev in koncept mednarodne zaščite, različne razloge za beg ter informiranje o ekstremnih razmerah, v katerih se znajdejo, vlogo držav pri ščitenju pravic ter pregled možnosti za ukrepanje, ki jih imajo udeleženci tečaja.

Vsi, ki želite po zaključenem izobraževanju prejeti certifikat, ga lahko naročite od izvedbenih partnerjev edX. Prijavite se zdaj!

Vir in foto: Mlad.si in Amnesty International Slovenia

admin

admin

Top