IZOPOP 2019

Sedaj, ko smo že konkretno zakorakali v novo leto, prihaja čas za uresničitev novoletnih zaobljub, ki smo jih pisali v zadnjih dneh preteklega leta. Pri zaobljubi, da boste v letošnjem letu osvojili nova znanja in se več izobraževali na neformalnih področjih, vam bo tudi letos pomagal Odbor za izobraževanje Zveze ŠKIS.

Od 13. 2. 2019 se bomo skupaj izobraževali na Škisovih izobraževalnih popoldnevih, ki so vam bolj znani kot IZOPOP. Letos smo za vas pripravili sedem različnih tematik in osem delavnic, ki se osredotočajo na osebno rast posameznika, dve delavnici pa bosta tehnične narave. Upamo, da vam bodo znanja, ki jih boste pridobili v okviru projekta IZOPOP 2019, pomagala tako pri delu na študentskem klubu oziroma Zvezi ŠKIS, kot tudi na kasnejši poklicni poti in na splošno v življenju. Delavnice bodo potekale ob sredah s pričetkom ob 17. uri na SGGOŠ (Srednja gradbena, geodetska in okoljevarstvena šola) v Ljubljani (Dunajska cesta 102).

Prijave na delavnico se bodo odprle 7 dni pred njeno izvedbo, ob sredah ob 20. uri, ko boste prejeli povezavo do prijavnega obrazca in natančno predstavitev delavnice. Prijave na posamezno delavnico bodo odprte do nedelje pred izvedbo delavnice do 20. ure, v tem času pa se lahko tudi odjavite od delavnice tako, da pošljete mail na izobrazevanje@skis-zveza.si.

Vse delavnice so za aktiviste študentskih klubov in Zveze ŠKIS brezplačne. V primeru prepozne odjave oz. ne-odjave od delavnice bo na klub poslana dotacijska pogodba z zneskom 20 € na udeleženca; aktivistom Zveze ŠKIS pa se bo trgalo 20 € od mesečnega honorarja.

Več informacij o delavnicah lahko najdete v priponki: IZOPOP 2019

admin

admin

Top