ŠKISOVA ŠTORKLJA 2019

Škisova štorklja je projekt, ki ga Zveza ŠKIS organizira za mlade študentske družine in najmlajše bodoče Škisovce.

Projekt je razdeljen na dva dela: ustvarjalni likovni natečaj in zaključni dogodek. Prvi del projekta predstavlja natečaj likovnih izdelkov na temo »Pust-veselih ust«, ki traja od 1. do 18. marca, drugi del pa predstavlja zaključni dogodek, kjer bodo potekale delavnice za otroke in delavnice za starše ter podelitev nagrad vsem sodelujočim.

Zaključni dogodek bo potekal 20. marca 2019, v Študentskem domu v vrtcu v Rožni dolini (Svetčeva 9) v Ljubljani s pričetkom ob 16. uri.

O natečaju

Tema natečaja je »Pust-veselih ust« (1.marec do 18. marec 2019). Otroci naj se prepustijo pustnemu veselju in rajanju ter ob tem ustvarijo likovni izdelek na temo Pusta. Lahko se poigrajo z domišljijo in ustvarijo najbolj smešno pustno masko, napišejo zgodbico, pesmico ali pa preprosto kaj narišejo na temo natečaja. Izdelek lahko s pomočjo staršev dopolnijo še z zgodbo, ki se skriva za končnim izdelkom.

Ker prejetih izdelkov ne moremo ocenjevati, saj jih bodo ustvarili otroci različnih starosti, bomo nagrade ob zaključku podelili s pomočjo žreba, pri čemer bodo nagrajene vse prejete risbice. Prvi izžreban bo dobil največjo, vsak naslednji pa manjšo nagrado.

Kdo lahko sodeluje?

Pri projektu lahko sodelujejo študentske družine, kjer ima vsaj eden od staršev status študenta.

Kako sodelujete?

Prijavljenemu izdelku priložite še prijavnico (najdete jo spodaj) in potrdilo o študentskem statusu. Vse skupaj pošljite na naslov Zveza ŠKIS, Parmova 53, 1000 Ljubljana s pripisom Škisova štorklja.

Upoštevali bomo vsa prijavljena dela, ki bodo na sedež Zveze prispela do vključno 19. marca 2019.

PRIJAVNICA

admin

admin

Top