KIŠD-jeva Humanitarna Rastlinarna

KIŠD se bo za en teden obarval v vse odtenke zelene! S pomočjo cvetličarn in vrtnarij po Sloveniji nam je uspelo naše prostore spremeniti v pravcati zimski vrt, rastlinice pa že komaj čakajo, da jih posvojite! V sodelovanju z Rdečim križem Izola smo se namreč odločili, da organiziramo humanitarno licitacijo sobnih rastlin in potaknjencev ter z izkupičkom starejšim občanom polepšamo novoletne praznike.

Naša prva spletna dražba se bo pričela 28. 11., ko bomo na naši Facebook strani @KISDIzola objavili fotografije rastlin in njihovo izklicno ceno. Vaša naloga je, da v komentar zapišete, koliko ste pripravljeni odšteti za želeno rastlino, in se tako potegujete, da bo vaša.

Zaključek dražbe bo v soboto, 5. 12. ob 12h, ko bomo sprejeli najvišjo ponudbo za vsako posamezno rastlino in razglasili zmagovalca ali zmagovalko. Na prevzem bodo rastlinice potrpežljivo čakale v naših prostorih, kjer boste v skrinjico lahko prispevali dogovorjeni znesek in tako narisali nasmeh na obraze naših najstarejših.

Iz srca se zahvaljujemo Cvetličarni Mimi, Agrarii Koper in vrtnariji Izola, Džungli, Botaničnemu vrtu Univerze v LJ in Zavetišču za zavržene rastline za vse donirane rastline ter seveda Rdečemu križu Izola, ki nam je omogočil, da izpeljemo ta čudovit projekt.
Hvala tudi vsem ostalim, ki ste prispevali svoj delček.

admin

admin

Top