Boat party

Verjamemo, da vsi že nestrpno pričakujete vse poletne festivale, ki so dobili zeleno luč za leto 2021. Žal se letos skupaj nismo mogli pošteno naplesati niti na najdaljšo noč v letu niti na študentskih rejvih po kleteh in niti na tradicionalnih majskih odklopih pred poletjem. Želja po žuranju se z dvigom temperatur povečuje, kondicije pa letos primanjkuje. Na vašo srečo ekipa Whack events v vsem tem času ni počivala in je za vas pripravila NEPOZABNO ELEKTRONSKO IZKUŠNJO NA LADJI!

Upamo, da ste pripravljeni na kopalke, skok v morje, sončno kremo in sol na koži, divje elektronske ritme, sončni zahod in after, ki bo zaključek nepozabnega skoka v poletje! In ne to niso sanje, TO JE PRVI ELEKTRONSKI BOAT PARTY v letu 2021!

/////////////////////////////////////////////////////////////

Karte (OMEJENO ŠTEVILO):
30 € / osebo

Za prijavo izpolnite obrazec
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdAGBgS…/viewform…
(karto dobite v elektronski obliki, po prejemu nakazila).

ZA VSE ČLANE KLUBA IZOLSKIH ŠTUDENTOV IN DIJAKOV JE KARTA 25 €!
Ker je število vstopnic omejeno, v spodnji obrazec vnesi svoje kontaktne podatke in si tako rezerviraj svojo karto ter jo prevzemi v prostorih kluba na označeni datum.

Prijava za člane:
https://forms.gle/NPtAowG6XD2HyDxM9

 

DATUM: 3.7.2021 15.00 – 21.00
LOKACIJA: Portorož (Obala 23, 6320 Portorož) Pomol pri nekdanjem skladišču soli, nasproti restavracije Laho – Ladja Laho.

LINE UP:
Brtinzz
Emily
Erik Gross
Kendi
Kris J

/////////////////////////////////////////////////////////////

V ceno karte je vključena 6 urna vožnja po jadranskem morju z ladjo Laho, v družbi perspektivnih mladih DJ-jev, ki vas bodo popeljali skozi ritme house, tech-house in techno glasbe. Obvezna oprema so kopalke, saj se bomo z ladjo vmes ustavili v zalivu, kjer se boste lahko kopali.
Na vhodu vas bo čakal GRATIS WELCOME DRINK za dobro voljo!
Brez skrbi, poskrbeli smo tudi za ugodne cene pijač na šanku ladje!

V primeru odpovedi dogodka je stranka upravičena do povračila vplačanega zneska karte.

admin

admin

Top