Letos rekreacija popolnoma brezplačna!

Tudi v študijskem letu 2017/2018 je rekreacija za vse študente Univerze na Primorskem popolnoma BREZPLAČNA.

Vse kar potrebujete je le kartica Zdrava zabava, ki si jo lahko naredite na Info točki Študentske organizacije Univerze na Primorskem (Čevljarska 27, Koper).

Rekreacija poteka od 2. 10. 2017 do 31. 5. 2018, natančni termini ter lokacije rekreacije pa so objavljeni na spletni strani www.uszp.si.

Rekreacije se od 2. 10. 2017 dalje lahko udeležijo le imetniki kartica ZdravaZabava, ki jo študentje in dijaki lahko pridobijo na info točki ŠOUP v Kopru. Kartica ZdravaZabava (ZZ) je brezplačna in velja do 30. 9. 2018, ne glede na čas nakupa.

Vsi udeleženci morajo svojo identiteto izkazati vodji rekreacije z izkaznico ZZ. Brez izkaznice ZZ se rekreacije ni možno udeležiti. Udeležencem bo na terminih rekreacije na razpolago vsa osnovna potrebna oprema (žoge, loparji, mreže itd.). Za profesinalno oziroma boljšo opremo pa uporabniki poskrbijo SAMI.

Vsak udeleženec MORA svojo udeležbo na rekreaciji predhodno najavi preko rezervacijskega sistema na spletu (http://uszp.si/login). Najaviti se je mogoče najkasneje 3 ure pred začetkom rekreacije. Odjava pa je možna najkasneje 24 ur pred začetkom termina rekreacije.

Obilo športnih užitkov vam želi ekipa UŠZP!

admin

admin

Top