10. Dijaška Nacionalna Konferenca – Mladi in svet

Dijaška organizacija Slovenije organizira 10. Dijaško nacionalno konferenco, ki bo potekala med 6. in 8. aprilom 2018, v prostorih Študentskega Kampusa (Pivovarniška ulica 6, 1000 Ljubljana).

Že podnaslov konference sporoča, da smo mladi v naših življenjih vedno bolj povezani s svetom. Vendar veliko mladih še ne pozna različnih možnosti povezovanja, prednosti in slabosti le tega in institucij, ki nam to omogočajo. Participacija je med prioritetami mladih uvrščena zelo nizko. Kot Dijaška organizacija Slovenije, ki se zavzema za boljše pogoje vseh dijakov verjamemo, da je dijakom potrebno približati pomembnosti participacije. Predstaviti vam želimo različne oblike participacije, osnove kritičnega presojanja in iskanja pomembnih informacij.

Na konferenci vam bomo ponudili različna predavanja in delavnice, na katerih boste lahko izrazili svoje mnenje, navezali stik z odločevalci, spoznali njihovo delo, jim postavljali vprašanja ter prisluhnili različnim predavanjem in delavnicam o različnih pomembnih temah dijaškega življenja.

Na konferenco se prijaviš na prijavnici: https://goo.gl/forms/x5HoBihfVchRBLl82. Prav tako je za prijavo potrebno nakazati 10 EUR kotizacije, da si zagotoviš svoje mesto (več o tem v prijavitvenem e-sporočilu)!

Se vidimo na 10. DNK! 🙂

Tags: ,

admin

admin

Top