Kakšen je dober vodja?

V svetu 4.0 vse večji delež mladih deluje v fluidnih organizacijskih strukturah. Prihaja do pogostih menjav vlog in zadolžitev, po drugi strani pa si generaciji Y in Z v veliko večji meri kot predhodnje želita delati smiselne stvari, dejavnosti, ki bodo imele učinek v družbi.

Vodenje (“leadership”) je tako pri zaposlovaynju mladih ključnega pomena, saj se velikokrat stvari delajo v skupinah, kjer je ključen element vodja, da posamezne dele poveže v celoto. Zato bomo na dogodku gostili nekaj raznovrstnih gostov, ki so aktivni tako na področju »voditi« kot tudi biti »vodeni«. Poznavamo različne tipe vodij, take ki vodijo podjetja, ki bi jim lahko z drugo besedo rekli »šefi« kot tudi take, ki vodijo skupine sodelavcev, pogovore, itd. Zato se smo se v Središču Rotunda vprašali: »Kakšen pa je dober vodja?«.

Zato Središče Rotunda Koper, v soorganizaciji s Socialno akademijo in Fakulteto za managment organizira dogodek z naslovom Kakšen je dober vodja, ki se bo zgodil v torek, 5.6.2018, ob 13.00 v prostorih Središča Rotunde, na Destradijevem trgu 11 v Kopru (vhod iz Vojkovega nabrežja).

Na pogovoru bomo gostili:
– dr. Bojan Mevlja, direktor Središča Rotunda Koper, so.p.
– Alenka Hodžič
– Mojca Vojska, direktorica Centra mladih Koper
– Dorijan Maršič, direktor Univerzitetnega inkubatorja Primorske

Vabljeni ste vsi, ki bi si želeli več slišati o konceptu vodje ter značilnostih, ki bi jih, po mnenju naših gostov, moral imeti idealni vodja.

Vir in foto: Središče Rotunda

admin

admin

Top