Tačke na pomoč

Decembra Kište ne bodo osvetljevale le novoletne lučke, ampak tudi bliskavice in fotografske luči. Povsod bo ležala fotografska oprema, pred objektivom pa ne bodo pozirali ljudje, ampak HIŠNI LJUBLJENČKI!
Za vse lastnike, starše in ljubitelje domačih štirinožcev pripravljamo prav poseben dobrodelni projekt.
Drugi vikend v decembru, 11. in 12. 12. 2021, se bodo naši prostori pod stadionom spremenili v fotografski studio, kjer bo mladi in nadarjeni izolski fotograf Nikola Predović (ste že prečekirali njegov IG profil?) v objektiv skušal ujeti razigrane živalce.
V zameno za 10 profesionalnih fotografij boste lahko odšteli poljubno vsoto cekinov, vse prostovoljne prispevke pa bomo nato nakazali Zavodu SVSP, neprofitni organizaciji, ki na prostovoljni bazi rešuje in sterilizira kosmate potepuhe.
Vsi tisti, ki bi želeli svoje kosmatince postaviti pred objektiv, nam prosim pišite na elektronski naslov klubizola@gmail.com in dogovorili se bomo za točen termin. Število mest je omejeno.
Vse udeležence prosimo, da dosledno upoštevajo ukrepe za omejitev širjenja koronavirusa in da se dogodka udeležijo le, če so zdravi.

admin

admin

Top